Nellie
Yoga World
Livsstil

Läsa och lära

Alltså jag medger, jag ligger lite efter här… eller ganska mycket faktiskt. Det ska bli bättring på det framöver men just nu är det ganska rörigt med annat i livet och prioriteringarna ligger då på att reda ut massa praktiska saker snarare än att filosofera fram inspirerande texter.

Jag lämnar nämligen mitt trygga kontorsjobb och från och med den 1 juli är jag egenföretagare på heltid. Wihooo! Yogan kommer därmed få mer utrymme men även digital kommunikation som är mitt andra ben att stå på som egenföretagare. Men mer om det längre fram. Nu till ämnet, läsning. Det är temat för juni enligt Listan 2019 men det passar faktiskt inte alls särskilt bra i den situation jag befinner mig i. Jag har varken lust eller ro i kroppen att sätta mig och läsa, inte ännu i alla fall. Jag har flera hyllmeter med massa spännande yogarelaterad litteratur och en och annan skönlitterär pocket. Men de får vänta lite till…

Nellie Rolf löpning Skrylle

Just nu är det rörelse i olika former som lockar mest. Jag promenerar, joggar och ibland kan man till och med kalla det löpning. Jag håller i styrketräningen sedan förra månaden och nu när utebadet här i byn som jag bor öppnat för säsongen blir de även en hel del simning. Och som jag ÄLSKAR det! Jag får så mycket energi och inspiration av all rörelse att jag nästan spricker.

Nellie Rolf styrketräning Dalby

Jag är en relativt strukturerad och “ordentlig” person som håller vad jag lovar. Men när det gäller sådana här saker så har jag lärt mig sänka kraven och följa med, istället för att göra det jag planerat, no matter what. Tanken med listan är ju att jag ska göra sånt som jag mår bra av och just nu är inte läsningen högst på listan, i alla fall inte om jag går på vad jag har lust till. Men jag har fått många bra boktips som jag sparat till längre fram, när läslusten kommer fram igen.

Vad har du lust med just nu?

Vi hörs! /Nellie – rörelseglad

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.