Nellie
Yoga World

Om mig

Hej! Nellie Rolf här. På bloggen kommer jag dela med mig av massa olika saker med den gemensamma nämnaren välmående. Jag är en sån där irriterande jäkel som verkligen gillar att röra på mig och helst vill vara aktiv mest hela tiden. Jag är en sån där som ibland tackar nej till kakor och godis för att jag inte är sugen på det just då och för att jag helst äter mat med näring. Det betyder dock inte att jag är någon helig renlevnadsmänniska som går på diet och aldrig äter kolhydrater eller tar ett glas vin. Nej, inte alls. Jag ogillar hetsiga utmaningar och nya dieter och vill inspirera fler till ett mer avslappnat förhållningssätt till både mat och motion. Det ska vara lustfyllt och gött att äta och röra på sig.

För mig handlar yoga om att umgås med sig själv, att lyssna på hur det står till inombords, både fysiskt och mentalt. Hur mår jag egentligen? Vad behöver jag? Att vara närvarande och fokuserad på nuet ger hjärnan behövlig vila från intryck, tankar och idéer. När jag yogar känner jag mig lugn och avslappnad samtidigt som musklerna aktiveras och stärks. Jag känner mig som en bättre människa, jag blir mer tillåtande, accepterande och ödmjuk både mot mig själv och andra.

Yoga är min räddning i den snabba och ganska hektiska tid vi lever i. Det är framförallt kombinationen av flöde och stillhet som jag gillar med yogan, känslan av att vara ett med sig själv och sin kropp och att utmana både kroppen och hjärnan på ett mjuk och samtidigt kraftfullt sätt.

Jag är utbildad yogalärare sedan 2008 i Poweryoga, Global Yoga och Yinyoga och har mina klasser i Södra Sandby utanför Lund (i Skåne). Jag erbjuder även yogaklasser och workshops till företag.

Mer info om mig och mitt erbjudande hittar du på www.nellierolf.se eller skicka ett mail till nellie.rolf@gmail.com

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.