Nellie
Yoga World
Livsstil

Listan 2019

Hej!
En månad in på året och min lista för året är äntligen klar! Detta året har jag valt att fokusera på saker som jag vet är bra för mig. Det är min drivkraft i det mesta i livet, i allt från vem jag umgås med och vad jag jobbar med till vad jag äter och hur jag tränar. Men jag är inte så förtjust i löften och egentligen inte specifika mål heller. Jag vet att det heter att en behöver uttala sina mål för att öka chansen att uppnå dem. Men jag gillar att livet är dynamiskt och att varje dag är en ny dag och en ny chans att välja annorlunda om jag känner för det. Men jag är inte helt go with the flow bara för det. Jag har drömmar och visioner och ganska ofta tydliga planer, för ett par månader framöver i alla fall.

För detta året har jag som sagt gjort en lista med olika fokusområden för respektive månad. Det betyder att jag kommer ge ett område lite extra fokus för att antingen komma in i en ny vana (igen), lära mig mer om något nytt som jag inte gjort tidigare eller helt enkelt fokusera på något extra mycket under en månad. Självklart kommer månadstemat hänga med här på bloggen.

Så här ser 2019 års lista ut (just nu i alla fall). Det kan hända att jag uppdaterar den mitt under året. Ja man får faktiskt göra så, ändra sig alltså. 🙂 Under januari har jag alltså tagit en paus från att dricka kaffe. Mer om det kommer snart…

Vad vill du ha mer av 2019? Vad vill du lägga till som gör dig gott? Berätta!

Vi hörs! /Nellie – kaffesugen

Tags : årslista

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.