Nellie
Yoga World
Yogalärare

Hösten är här!

Vilken sommar vi haft. Pandemi, värmebölja, höstkänsla mitt i juli och sen värme igen. Ingeting är sig likt och ändå är det mesta precis som vanligt. Jag har haft massor av utomhusklasser under sommaren, både vanliga yogaklasser, kombinationspass med löpning (yogaintervaller) och rena fyspass. Det var länge sedan jag tränade så mycket och regelbundet och det var lika länge sedan jag kände mig så stabil och stark som jag gör nu. Rörelse i olika form är verkligen the shit.

Nu är hösten här och jag har valt att ta med mig det bästa från sommaren och fortsätta med en del klasser utomhus. Samtidigt längtar jag efter koftor, te och tända ljus och att gå in i yogasalen. Det är något visst med att gå in där. Lugnet infinner sig helt automatiskt. Känslan är varm och mjuk och jag vill både sträcka ut kroppen och kura ihop mig på samma gång.

Till hösten har jag dessutom en ny klass på schemat; Mamma & baby – yoga. Som jag ser fram emot att mysa med bebisarna och göra vad jag kan för att mammorna ska ha en riktigt härlig stund. Det blir en bra höst det här jag känner det på mig.

Vad ser du fram emot denna höst? /Nellie

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.