Nellie
Yoga World
Yoga utomhusYogalärare

Yogaintervaller

Så det kan bli. Ett virus drar över världen och ingenting är längre sig likt. Det är såklart väldigt tråkigt och för med sig många negativa saker. Men jag kan inte låta bli att se alla positiva effekter och nya möjligheter som skapas.

Jag och min business har varit rätt opåverkade av pandemin men jag hade inte heller fått upp någon riktigt bra omsättning sedan jag slutade på mitt kontorsjobb. Det som blir tydligt är att det är svårt att skaffa nya uppdrag och att planera nya yogaklasser och retreats för allt är så ovisst. Vad gör man då? Jo, man flyttar ut all sin verksamhet!

Under denna sommaren kommer jag erbjuda ett gäng nya klasser och som jag hoppas kommer uppskattas. Yoga är grunden i de flesta av dem och en del är kombinerade med någon annan aktivitet, som promenad och löpning. Kanske det till och med kan locka någon som inte redan är inbiten yogi?

Mitt favoritpass på schemat är Yogaintervaller. Det är en kombination av yoga och löpning/jogging, allt i härlig skogsmiljö. Perfekt för de som vill komma igång att springa (som jag själv då) OCH för löpare som vill komma igång med yoga.

Vad tycker du om att kombinera yoga med annan typ av rörelse. Hiss eller diss?

Vi hörs! / Nellie – wannabe löpare

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.