Nellie
Yoga World
LivsstilYogalärare

Ett nytt år och en ny era

2019 var ett omtumlande år. Framförallt på det professionella planet. Under flera års tid har något skavt i mig och jag har känt att jag velat nåt annat, nåt mer. Men vad? Och framförallt HUR? Jag har ju jobbat med träning “vid sidan om” sedan 2005 och jag älskar det. Under en herrans massa år har träningsjobbet mest varit en hobby men så snöade jag in på yoga och lämnade gymmet och till slut startade jag min egen yogaverksamhet. Det är inget jag varken planerat eller reflekterat över särskilt mycket. Det har “bara hänt” i takt med att min livssituation förändrats och genom att jag själv utvecklats.

Sedan juni 2019 är jag egenföretagare på heltid och en stor del av min verksamhet handlar om yoga på ett eller annat sätt. Det finns även en del som handlar om kommunikation och ledarskap men det är liksom inlindat i den filosofiska delen av yogan. Allt handlar om relationer, till sig själv och andra. Det låter ju jättefint, men vad tusan betyder det egentligen? Vad är det jag jobbar med? Och vad är det jag erbjuder?

Min utmaning är att bli mer tydlig för mig själv vad jag ska satsa på och sedan arbeta strukturerat och dedikerat så det blir tydlig även för andra. Det är vad 2020 handlar om för mig. Vad satsar du på under detta året?

Vi hörs! /Nellie – målinriktad

1 kommentar

  1. Hej
    Intressant att ta del av din resa. Har gjort en liknande förändring eller en riktig kovändning i mitt liv under 2019. Har nu påbörjat en helt ny livsresa med yogaverksamhet och homeopat.
    Känslan att äga sitt eget liv från att ha varit fast anställd i många år är fantastiskt och utmanande 😍 yogan medför många nya förändringar om man törs/vill/kan följa det.
    Lycka till!

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.