Nellie
Yoga World
YogaeventYogalärare

Yoga Games Malmö 2019

Att samla massor av människor som praktiserar yoga på ett och samma ställe under en hel helg är något av ett halleluja moment. All energi som flödar och den öppenhet och gemenskap som finns där helt naturligt är något jag verkligen uppskattar. Vi går liksom rakt in i det som är viktigt utan massa fluff och “meningslöst” snack. Vi kommer nära varandra, och skaffar nya bekantskaper på ett väldigt spännande sätt.

2019 års upplaga av Yoga Games i Malmö var alldeles fantastisk. För min del beror det framför allt på följande saker:

– Många av mina yogavänner var där
– En favoritlärare Michel James Wong hade hela 5 klasser på schemat
– Jag ledde min första egna klass

Jag hade alltså äran att leda en Familjeyoga klass baserat på Global Yoga Kids-upplägget. Att leda yoga för barn är rätt speciellt, och framföra allt väldigt oförutsägbart. Vuxna gör ju oftast det vi ber dem men med barn vet man aldrig… Jag använde mig av klossar (sådana små barn leker med) för att visualisera de olika delarna av klassen samt visa var i klassen vi var och hur mycket det var kvar. Det funkade väldigt bra!

Men tro nu inte att Yoga Games bara är för oss inbitna yogis (för inbiten får jag nog ändå kalla mig). Yoga Games är för alla som har provat yoga och vill ha mer! Det finns många olika klasser och föreläsningar att välja på och det finns en så härlig stöttning bland deltagarna som gör att det blir en väldigt positiv stämning.

Dessutom finns det ett flertal gratisklasser samt en hälsomässa med många intressanta utställare. Det går alltså att ta del av yogastämningen helt gratis. Att gå på gratisklasserna är ett bra sätt att testa och se om Yoga Games är något som passar just dig!

Under 2020 finns det möjlighet att vara med på Yoga Games i fyra olika städer! Stockholm i februari, Köpenhamn i mars, Göteborg i april, och Malmö i november! Bara att välja och vraka alltså. 🙂

Vi hörs! /Nellie – yogafrälst

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.