Nellie
Yoga World
YogaeventYogalärare

Yogaevent – Bombastic Earth Time

Hej!
Det här med att arbeta med yoga är verkligen inte alltid lätt. Dels för att det i mitt fall inte är min heltidssysselsättning (ännu) och ofta får stå tillbaka för annat (ordinarie jobb, familj etc.) men också för att det är svårt att nå ut till dem som inte redan yogar. Det kan också vara så att jag inte är så traditionell av mig när det gäller yogarelaterade grejer, vilket tyvärr kan ligga mig i fatet ibland. Men vem bestämmer egentligen vad som är “rätt” och “fel” i yogavärlden?

För mig är yoga roligt, energigivande och återhämtande på en och samma gång och det går att kombinera och variera på massor av olika sätt. Det finns liksom inget som är fel så länge syftet är att människor ska må bra. Min kreativa hjärna spinner lätt iväg och när jag träffar på likasinnade människor går det snabbt! Precis så var det när jag och Petra träffade Marie på ett yogaretreat i höstas. Vi fann varandra direkt och på mindre än en timme hade vi bestämt att vi skulle arrangera ett yogaevent ihop, med yoga, dans och DJ.

Bombastic Earth Time är ett event där alla kan vara med, varken ålder eller yogavana spelar någon som helst roll. Genom att kombinera yoga och dans tillsammans med en DJ skapar vi en annorlunda och ovanligt hälsosam partykväll som ger massor av energi som förmodligen varar även hela ”dagen efter” festen. Lördagen den 6 april gästar välkända DJ Anna Korsgren och yogalärare Shay Perez Jordberga gods mitt ute på den Sydskånska slätten. Det blir ett yogaparty med fokus på att röra på kroppen, skapa andrum, umgås och ha kul tillsammans! Bombastic Earth Time är ett  alternativ till det klassiska utelivet med berusningsmedel och sena nätter. Här blir det istället yoga, barfotadans och alkoholfria drinkar till medryckande klubbmusik.

Vill du vara med? Mer info och anmälan finns på www.bombasticearthtime.se 

BombasticEarthTime

Tags : yogaparty

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.