Nellie
Yoga World
FamlijelivLivsstil

Vad fokusera på i denna ovissa tid?

Plötsligt förändras världen och allt fokus riktas mot en sak, viruset, Corona, Covid-19. Det finns så mycket att förhålla sig till och det mesta är både oklart och . Vad är rätt och vad är fel? Ingen vet egentligen. Men experterna kan göra relativt kvalificerade gissningar.

Jag tror att det är viktigt att försöka hålla sig så lugn och sansad som möjligt och inte göra saker i panik. Att tänka efter lite först och försöka agera så långsiktigt som möjligt, även när framtiden är oviss. Framförallt är det ännu viktigare att se till att ta hand om sig själv. För din egen skull och för att kunna vara stöd tillade runt omkring som behöver det. Föräldrar, barn, grannar, vänner etc.

Att se till att få struktur och rutiner i denna nya situation kan hjälpa till att skapa en känsla av trygghet och hitta ett lugn som gör att du kan prioritera det som du behöver för att må så bra som möjligt.

Vill du ha tips på saker du kan göra för att gilla läget lite mer? Inget fancy allas, utan enkla saker i vardagen. Att prioritera de små sakerna som gör skillnad. Här finns både tips och en mall för att prioritera det som är viktigt för just dig!

Ta hand om dig på det sätt som DU behöver!

Vi hörs! /Nellie – lugn och sansad

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.