Nellie
Yoga World

En yogafestival är genomförd, och det med bravur. Vi hade en helt makalöst härlig dag på Ribban i näst intill tropiskt sensommarväder. Det var helt underbart att gå runt och se alla glad människor som yogade både till höger och vänster. Stämningen var minst sagt på topp! Detta gör jag som nästa år, med betydligt bättre framförhållning!

Ribban yogafestival 2019
Ribban yogafestival 2019

En era är över. Livet som kontorsråtta på ett stort internationellt företag är slut. Under ganska lång tid har jag gjort mig redo för att lämna, prova något nytt. Jag tar med mig mängder av kunskap och erfarenheter som jag vill omsätta i andra sammanhang, på nya arenor.

En ny era har börjat, som egenföretagare på heltid. Den ska fyllas med olika saker som gör att vi människor närmar oss varandra (och oss själva). framförallt genom yoga och kommunikation. Hur det ska se ut vert jag inte ännu. Jag försöker fokusera på en sak i taget…

En möjlighet att erbjuda yoga till skolor är under uppbyggnad. Filmerna ska redigeras och erbjudandet definieras. Lyckligtvis finns det redan många som är intresserade av att testa det vi skapat och se hur det funkar. Jag får ständigt påminna mig själv om “better done than perfect” i typ allt jag gör.

Vi hörs! /Nellie – fri somen fågel

1 kommentar

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.