Nellie
Yoga World
YogaeventYogalärare

Ribban yogafestival 2019

Ribban yogafestival

Ribban yogafestival är framförallt en möjlighet för den oinvigde yogautövaren att prova olika yogaklasser och förhoppningsvis hitta en form av yoga som hen vill fortsätta med under hösten. På Ribban yogafestival den 31/8 2019 presenterar flertalet av Malmös yogastudios sammanlagt 18 olika yogaklasser.  Hälften av dem är av en fysisk och kraftfull karaktär, och den andra hälften har fokus på återhämtning och avslappning. Jag har valt att pressa priset så mycket det bra går för att så många som möjligt ska kunna vara med. Det blir en heldag med yoga i olika former och färger, både för dig som är nyfiken på yoga och vill prova för första gången och dig som redan yogar och kanske vill prova en ny yogaform, eller bara låta sig guidas av Malmös fantastiska yogalärare.

Vill du veta mer om festivalen och kanske boka en biljett? Här finns mer info om både de yogastudios, utställare och försäljare som medverkar.

Det här med att “jobba med yoga” kan man göra på många olika sätt. Man kan givetvis undervisa egna yogaklasser men man kan även skapa möjligheten för andra lärare att undervisa och inspirera. Självklart kommer jag fortsätta undervisa själv men det jag vill göra mer av är att skapa plats och tillfälle för att sprida yogan till ännu fler.

Ribban yogafestival

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.