Nellie
Yoga World
Livsstil

Uppdatering av årets lista

Alltså det är så himla typiskt mig. När jag är halvvägs in i något är jag mer sugen på att starta igång något nytt snarare än att avsluta det jag har påbörjat. Men nu ska jag ändå ta tag i den där Listan jag gjorde i början av året och styra upp mitt fokus igen.

Under juli var det tänkt att jag skulle testa massa olika typer av groddar. Men faktum är att det inte har funkat vidare bra med groddningen när det varit så varmt ute. De har blivit dåliga innan de blivit groddade, trots att jag sköljt dem efter alla konstens regler. Men jag har faktiskt groddat en hel del sedan årets start och mina absoluta favoritgroddar alfalfa-groddar. Det är sååå gott att maxa frukostmackan med alfalfa-groddar. Men groddningen håller jag till ett minimi under sommarmånaderna och till hösten blir det kanske nåt mer groddexperiment.

Men nu har det ju hunnit bli augusti och då är det simning i fokus, och det passar faktiskt alldeles utmärkt! Bara härom dagen hade jag lite av ett break through. Jag har tragglat med min crawl, eller frisim heter det kanske, under väldigt lång tid. Förra året hade jag fina framsteg och i slutet av sommaren kunde jag simma 10 längder i 50-metersbassängen, utan att vara halvt döende. Men när jag hoppade i bassängen i början av denna sommaren så kändes det som jag aldrig någonsin kunnat crawla. 

Men simning har jag ägnat mig åt ganska mycket sedan mitten av juni då utebadet öppnade i byn där jag bor. Våra barn är riktiga baddjur och jag och maken passar i princip alltid på att simma ett pass när vi är på badet. Inte samtidigt då, för en av oss har ju självklart koll på barnen. 

Men tillbaka till breaket. Jag har hittat ett hjälpmedel som gör hela skillnaden. Så sa jag i och för sig om handpaddlarna förra sommaren men alltså dolmen, det är bra grejer det. Med alla dessa hjälpmedel kan jag alltså simma frisim utan att vara i drunkningsstadiet efter 20 meter. Halleluja! Som jag ska traggla teknik de kommande veckorna! 

Sitter du inne på några bra crawltips? Hit me! 

Vi hörs! /Nellie – simsugen

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.