Nellie
Yoga World
LivsstilYogaeventYogalärare

Vinterbad och yogaretreat på Mossbylund

Hej!
I helgen har jag haft mitt första Yogaretreat, tillsammans med min briljanta yogalärarkollega Petra  med studion Studionyoga nu i Landskrona. Under ganska exakt ett dygn (fred-lörd) har vi guidat 36 personer genom fyra ganska olika yogaklasser, inklusive inslag av klassisk gammal hederlig aerobics (why not?). Det har verkligen varit superkul att möta massa nya yogis och att lära känna de redan bekanta ännu bättre. Vi hade valt att hålla det så enkelt som möjligt vilket uppskattades av deltagarna som var en väldigt blandad grupp (less is more liksom) samtidigt som alla klasserna hade det gemensamma temat kraft och energi.

Yogaretreat_Mossbylund_feb2019

Yogaretreat_Mossbylund_feb2019

Mossbylund är ett mysigt och familjärt SPA-hotell utanför Ystad på Skånes sydkust. Det har fina lokaler, serverar väldigt god mat och har en vacker utemiljö med varma pooler och härlig utsikt. Som bonus ligger hotellet dessutom bara ett stenkast från havet, vilket såklart innebar att det blev ett kallt bad som avslutning (dock följt av en stund i en av de varma poolerna). Det är ganska vågigt på denna strand så jag är glad att det fanns en till som också ville vinterbada så vi kunde hålla koll på varandra ute i vattnet. Man kan säga att vi blev ofrivilligt ”doppade” av flera stora vågor och att ligga kvar en stund var det inte riktigt tal om (otäckt med det där baksuget vågorna skapar). Som vanligt var känsla efteråt oslagbar! Den kicken, rushen, och känslan av liv i hela kroppen är så härlig. Och beroendeframkallande. 

Vågor_Mossbylund_Ystad

Vart blir då nästa bad? Tips någon? Bjärred och Sibbarp står på min önskelista. Mer?

Vi hörs! Nellie – nöjd och glad yogalärare

Lämna en kommentar

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.